Lakering af møbler og inventar

​Har du brug for maling af møbler eller lakering af møbler? Hos Design Lakering har vi specialiseret os i alle former for sprøjtelakering såsom maling af møbler samt lakering af møbler og andet inventar.

VI HENTER OG BRINGER - Kontakt os for en pris

Lakering af møbler og anden sprøjtelakering

Intet er for stort, og intet er for småt. Vi klarer alt, som kan males, og vi udfører sprøjtelakering på alle flader såsom metal og træ med videre.

Det kan være maling af møbler af enhver slags. Det kan for eksempel være:

Det kan i det hele taget være alt fra spisestole til reoler.

​Vi har mange års erfaring med alle former for maling af møbler og lakering af møbler. Derfor udføres arbejdet altid i høj kvalitet. Dertil kommer, at vi er KS 2000-certificeret. Vi kan med andre ord garantere et flot og fejlfrit resultat. Samtidig kan vi tilbyde en konkurrencedygtig pris.​

Få et uforpligtende tilbud på maling af møbler

Ønsker du flere oplysninger om maling af møbler? Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på lakering af møbler.

Du kan ringe til os på telefon: 59 65 30 30 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til os på e-mail: mail@designlakering.dk​.

Vi henter og bringer dine møbler - kontakt os for pris.

Nexa Autocolor til autolakering

Nexa Autocolors sortiment til lakering af bil kombinerer altid teknologisk innovation med hele spektret af farvemuligheder i forbindelse med lakering af bil.
Det bedste eksempel på Nexa Autocolor brandets førende position inden for branchen er produkter som f.eks. Aquabase® produktserien, verdens første vandfortyndbare basefarve, der blev lanceret i 1992.

Denne banebrydende teknologi til lakering af bil skabte farveegenskaber og holdbarhed på en miljøvenlig måde.

Læs mere her

​Firmainformation

Odsherred Autolakering & Dinitrol Center​

CVR: 31372313

kontaktinformation

Telefon: 59 65 30 30

E-mail: f.autolak@mail.dk

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Google