Lakering af træbord skaber et nyt bord

Overvejer du lakering eller maling af træbord frem for at købe et nyt bord? Hos Design Lakering tilbyder vi lakering af træbord. Det kan også være alle andre overflader, og vi har et stor udvalg af maling og lak.

Vi henter og bringer i en radius på 30 kilometer såsom i Holbæk. Hvis du bor længere væk såsom i Kalundborg, kan du selv hente og bringe.

Mange muligheder ved lakering af træbord

Har du et gammelt træbord som trænger til et nyere look? Lakering af træbord er næsten som at få et nyt bord.

Der åbner sig også mange muligheder, hvis du overvejer maling af træbord. Det kan være en anden farve, en anden nuance eller en anden slags lak.​

Vi har blandt andet en speciallak, som vi kan bruge til lakering af træbord. Den ligner skibslak og er meget flot. Vi maler og lakerer naturligvis med præcis den farve og den lak, som du ønsker.

Malerarbejdet udføres i høj kvalitet, og vi er KS 2000-certificeret inden for sprøjtelakering. Samtidig tilbyder vi konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om lakering af træbord? Vi sender gerne et uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon: 59 65 30 30 for at få mere at vide. Du kan også skrive til e-mail: mail@designlakering.dk.

Vi henter og bringer dit bord - kontakt os for pris.​

​Firmainformation

Odsherred Autolakering & Dinitrol Center​

CVR: 31372313

kontaktinformation

Telefon: 59 65 30 30

E-mail: f.autolak@mail.dk

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Google