Maling af døre såsom fyldningsdøre og køleskabsdøre

Vidste du, at maling af døre er et billigt alternativ til nye døre? Hos Design Lakering udfører vi maling af døre. Det kan være alle dørtyper lige fra køleskabsdøre til fyldningsdøre. Vi kommer gerne for at hente og bringe, hvis du bor op til 30 kilometer væk såsom i Holbæk. Vi har også kunder fra blandt andet Kalundborg, som selv henter og bringer.

Skab et flot udtryk i hjemmet med maling af døre

Vi tilbyder sprøjtelakering af alle former for overflader såsom metal og træ med videre. Det kan være lakering af døre og andet inventar. Det kan også være køleskabsdøre samt alle andre former for maling af døre. Dermed kan du skabe et flot indtryk i hjemmet.

Det er især populært at få lakeret celledøre, fyldningsdøre og trædøre.​

Selvom celledøre er billige, kan det ofte betale sig at give dem nogle år ekstra. Maling af døre kan også være et ønske, fordi du vil have en anden farve.

Du skal selv tage døren ned, fjerne eventuelle håndtag og rengøre døren. Derpå tager vi os af resten. Vi udfører maleropgaven i høj kvalitet, og vi er KS 2000-certificeret inden for sprøjtelakering. Malerarbejde udføres altid til en konkurrencedygtige pris.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på lakering

Ønsker du at høre mere om maling af døre, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon: 59 65 30 30 for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til e-mail: mail@designlakering.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!​

Vi henter og bringer dine døre - kontakt os for pris.​

​Firmainformation

Odsherred Autolakering & Dinitrol Center​

CVR: 31372313

kontaktinformation

Telefon: 59 65 30 30

E-mail: f.autolak@mail.dk

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Google