Maling af køkkenlåger, skabslåger og andre flader

Overvejer du at få malet dine køkkenlåger? Så er du kommet til det rette sted, for hos Design Lakeringtilbyder vi maling af køkkenlåger. Det kan også være skabslåger og indvendige døre. Vi henter inden for en radius af 30 kilometer såsom i Holbæk, men I kan selv aflevere, hvis I kommer fra eksempelvis Kalundborg.

Flot køkkenrenovering ved maling af køkkenlåger

Der er mange muligheder, hvis køkkenet skal renoveres. Ofte er det slet ikke nødvendigt at udskifte alt inventar og interiør. Maling af køkkenlåger og eventuelt udskiftning af håndgreb kan gøre underværker. Det kan suppleres med nye bordplader og hårde hvidevarer. Der kan også monteres en ny stænkplade bag kogepladerne.

Vi har stor erfaring med maling af køkkenlåger, skabslåger og indvendige døre.​

Malerarbejdet udføres altid i høj kvalitet. Dertil kommer, at vi er KS 2000-certificeret inden for sprøjtelakering. Derfor kan vi altid garantere en flot køkkenrenovering. Derudover kan vi tilbyde en konkurrencedygtig pris på lakering af køkkenlåger.

Få et uforpligtende tilbud på sprøjtelakering i dag

Vil du høre mere om mulighederne ved en køkkenrenovering? Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på maling af køkkenlåger eller lignende. Bemærk, at I selv skal pille lågerne ned, og lågerne skal være rengjorte.

Du kan ringe på telefon: 59 65 30 30 for at høre nærmere eller for at stille spørgsmål. Eller du kan skrive til e-mail: mail@designlakering.dk. Prisen er fra 550kr - kontakt os for en pris på dine køkkenlåger. Vi henter og bringer!​

​Firmainformation

Odsherred Autolakering & Dinitrol Center​

CVR: 31372313

kontaktinformation

Telefon: 59 65 30 30

E-mail: f.autolak@mail.dk

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Google