Dinitrol Rustbeskyttelse for en flottere bil

Der er mange gode grunde til at investere i en rustbeskyttelse af sin bil. Det danske vejr er hårdt og omskifteligt med både kulde og varme, sol og regn. Det kan være hårdt for din bil at stå imod, og her kan en rustbeskyttelse hjælpe. Er din bil rustbeskyttet, modstår den bedre rustangreb og sparer derfor dig for ekstra reparationsomkostninger.

Rustbeskyttelsen kan også være med til at optimere sikkerheden og fungere som en lyddæmper. Sidst men ikke mindst, ser din bil flottere og nyere ud, hvis den er vedligeholdt og fri for rust. Det gør det nemmere at få en høj pris for den. Der er altså mange gode grunde til at investere i rustbeskyttelse. Hvis man har besluttet sig for at gøre det, skal man dog lige bruge lidt tid på at overveje, hvor man vil have beskyttelsen udført, og hvilket produkt man vil bruge. Vi tilbyder rustbeskyttelse i Nykøbing Sjælland, Holbæk og Kalundborg.

Rustbehandling med Dinitrol tilbydes

​Dinitrol er et meget udbredt produkt, hvilket grunder i, at man med det opnår en rustbehandling af høj kvalitet. Behandlingen foregår efter detaljerede sprøjteskemaer og udføres kun af specialuddannet personale. På den måde er man altså mere sikker på, at rustbeskyttelsen bliver udført i høj kvalitet. 

Dinitrol rustbeskyttelse er desuden godkendt af Teknologisk Institut og er underlagt deres kontrolordning, sådan at man er sikker på, produktet er forsvarligt. En behandling med Dinitrol influerer desuden ikke på fabriksgarantien. Sidst men ikke mindst er Dinitrol en FDM fordelspartner. Det betyder, at du får rabat på behandlingen, når du er medlem af FDM. Dinitrol er altså en optimal løsning for alle dem, der ønsker en forsvarlig og effektiv rustbeskyttelse til sin bil.​

Hør mere om Dinitrol Rustbeskyttelse

​Hos Odsherred Autolakering og Dinitrol Center tilbyder vi rustbeskyttelse på de fleste biler og udfører gerne en rustbeskyttelsen på din bil. Vi har nemlig flere års erfaring inden for området og udfører kun Dinitrol rustbeskyttelse af højeste kvalitet. Netop derfor bruger vi også kun Dinitrol, der som nævnt har mange fordele. Når vi udfører rustbehandling, giver vi alle vores kunder fotodokumentation på en CD-rom, sådan at du derhjemme kan nærstudere din bil.

Desuden giver vi til alle vores kunder en lånebil, sådan at du ikke behøver føle dig begrænset, mens vi arbejder på din bil. Hvis du bor nær Holbæk, Kalundborg og Nykøbing Sjælland, og beslutter at rustbeskytte bilen, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi er tilgængelige på telefon 59 65 3​0 30 eller på e-mail f.autolak@mail.dk, hvor du både kan få et tilbud på din bil, mere information om vores behandling med Dinitrol rustbeskyttelse eller bestille en tid.

​Firmainformation

Odsherred Autolakering & Dinitrol Center​

CVR: 31372313

kontaktinformation

Telefon: 59 65 30 30

E-mail: f.autolak@mail.dk

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Google