Oddsherred Autolakering

Autolakering tilbydes til alle typer biler

​En ny lakering af bil kan gøre underværker for dens fremtoning. Hvad enten det er en autolakering i form af en reparationslakering, du får udført, eller en hellakering, er der ingen tvivl om, at det gør den smukkere at se på.

Hvis din bil har en smuk autolakering og helt fri for ridser, vil den ikke kun være rarere for dig at have, men vil også kunne trække en højere byttepris. Er din bil skadet, ridset eller trænger den blot til nyt shine, kan det altså være en god idé for mange at overveje at få udført autolakering. Inden man kaster sig ud i en autolakering, kan det dog godt betale sig at undersøge markedet og finde frem til, hvilket sted, man ønsker at få det gjort, samt hvilket produkt, man ønsker at gøre brug af. Det er her, vi kommer ind i billeder. Vi udfører nemlig lakering af bil for vores kunder i Holbæk, Nykøbing Sjælland og Kalundborg.

Lakering af bil hos Odsherred Autolakering

Hvis du leder efter nogen, der kan udføre din autolakering i høj kvalitet og til en god pris, står vi altid til rådighed. Vores navn er Odsherred Autolakering og Dinitrol center, og vi udfører Dinitrol rustbeskyttelse og billig lakering af bil for indbyggere i Holbæk, Kalundborg og Nykøbing Sjælland. Vi har mange års erfaring med omlakering af bil. Det betyder, at vi garanterer dig et flot og fejlfrit resultat. Vi tilbyder både lakering af bil i form af hellakeringer og reparationslakeringer af alle bilmærker, og vi står til rådighed for bilforhandlere såvel som privatkunder.​

Vores metode til lakering af bil består i at spartle bilens overfalde, sådan at ujævnhederne udlignes, inden vi lakerer bilen. Herefter giver vi bilen en omgang klarlak, inden den poleres. 

Dette mener vi giver det bedste resultat muligt ved en autolakering. Vores medarbejdere er desuden alle dygtige og erfarne, sådan at der kun bliver udført kvalitetsarbejde i vores navn. Du kan altså sagtens slappe af, når din bil er i vores hænder. Mens vi udfører lakering af din bil, tilbyder vi dig desuden en lånebil, så du ikke behøver føle dig begrænset.

billakeringpic

Nexa Autocolor til autolakering

Nexa Autocolors sortiment til lakering af bil kombinerer altid teknologisk innovation med hele spektret af farvemuligheder i forbindelse med lakering af bil. Det bedste eksempel på Nexa Autocolor brandets førende position inden for branchen er produkter som f.eks. Aquabase® produktserien, verdens første vandfortyndbare basefarve, der blev lanceret i 1992.

Denne banebrydende teknologi til lakering af bil skabte farveegenskaber og holdbarhed på en miljøvenlig måde. Kontakt os på telefon ​59 65 30 30​ eller e-mail: f.autolak@mail.dk for yderligere information om autolakering og vores priser.

Åbningstider

  • Mandag 7.00 - 15.30
  • Tirsdag 7.00 - 15.30
  • Onsdag 7.00 - 15.30
  • Torsdag 7.00 - 15.30
  • Fredag 6.00 - 13.00

Kontaktinfo