​Om Odsherred Autolakering & Dinitrol Center

​Odsherred Autolakering & Dinitrol Center er på grund af vores historie og vores værksteds placering kendt af mange i lokalområdet.

100 år gammel bygning

Værkstedets bygning og konstruktioner stammer tilbage fra 1887, hvor væggene dengang dannede grundlag for et gammelt mejeri. Først knap 100 år senere i 1971 blev mejeriet lavet om til et autoværksted – vægfliserne fra det gamle mejeri er stadig at finde i en renoveret udgave på vores vægge i dag, hvilket giver vores værksted den charme og historie, der hører stedet til.

I dag ejes virksomheden af Hanne og Kim Jønsson, og vi lægger stor vægt på at føre traditionen om en høj personlig service og en kvalitet i top videre i alle de arbejdsopgaver, vi foretager os.

​Med over 25 års erfaring i branchen har vi den rette faglige viden og ekspertise til at varetage behandlingen af dit køretøj.

Vi prioriterer, at du som kunde trygt kan overlade din bil til os, uden at du skal bekymre dig om, hvor i processen den befinder sig.

Fejlfrie behandlinger

Med os som din professionelle samarbejdspartner er du garanteret, at det er chefen selv, der er i værkstedet og har styr på bilen.

Vi er samtidig tilknyttet Teknologisk Instituts kontrolordning og har gennem de seneste seks år gået igennem fejlfrie – Det er din garanti på et veludført og kvalitetssikkert arbejde, hvor der ikke bliver sprunget over, hvor gærdet er lavest.

Ønsker du en effektiv, grundig og kvalitetsbevidst behandling med et smukt og holdbart resultat, så kontakt os på telefon 59 65 30 30 eller på E-mail: f.autolak@mail.dk allerede i dag og bestil tid til din bil.

​Firmainformation

Odsherred Autolakering & Dinitrol Center​

CVR: 31372313

kontaktinformation

Telefon: 59 65 30 30

E-mail: f.autolak@mail.dk

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Google